Přihlásit Registrovat
Tipsport Tipsport

Sportovní zprávy

Forest Green vs Burton Albion: Hosté si odváží vítězství
29.12.2022

V napínavém zápase se Burton Albion FC postavil na hřišti proti Forest Green Rovers FC. Hráči obou týmů ukázali bojovný výkon, ale bylo to Burton Albion, kdo se nakonec radoval z vítězství. Klíčový moment nastal v nastaveném čase prvního poločasu, kdy J. Brayford otevřel skóre zápasu a poslal Burton do vedení.

Zápas Millwall FC proti Bristol City FC skončil bez branek
29.12.2022

Ve fotbalovém střetnutí, které se odehrálo dne 29. prosince 2022, se týmy Millwall FC a Bristol City FC utkaly v napínavém zápase, jenž nakonec skončil bez vstřelených gólů. Přestože oba týmy prokázaly odhodlání a bojovnost, žádnému se nepodařilo překonat obranné řady soupeře.

Morecambe FC si zajistilo vítězství nad Accrington Stanley FC
29.12.2022

V napínavém zápase, který se odehrál 29.12.2022, se utkaly týmy Morecambe FC a Accrington Stanley FC. Domácí tým Morecambe zaznamenal skvělý start do zápasu a díky gólovým úspěchům se ujal vedení.

Sheffield Wednesday překonává Port Vale díky proměněné penaltě a gólu Smitha
29.12.2022

Ve vzrušujícím utkání na Hillsborough Stadium došlo k silnému souboji mezi Sheffield Wednesday FC a Port Vale FC dne 29. prosince 2022. Domácí tým Sheffield Wednesday využil domácí prostředí k získání všech tří bodů s klíčovými momenty, které se odehrály jak v prvním, tak druhém poločase.

Doncaster Rovers FC triumfují nad Rochdale AFC v pětigólovém thrilleru
29.12.2022

Na fotbalovém hřišti Doncaster Rovers se odehrál vzrušující zápas, když domácí tým přivítal svého soupeře, Rochdale AFC, v zápase plném gólů a obratů. Hra začala silně pro Doncaster, když C. Seaman otevřel skóre již v 6. minutě zápasu a nechal domácí fanoušky jásat. Brzká radost pokračovala, když B. Close rozšířil náskok na 2-0 pouze tři minuty po prvním gólu.

Huddersfield Town doma porazil Rotherham United
29.12.2022

Ve vzrušujícím utkání anglické ligy se 29. prosince 2022 střetly týmy Huddersfield Town AFC a Rotherham United FC. Domácí tým Huddersfield předvedl solidní výkon, který byl korunován dvěma góly a výhrou nad soupeřem.

Salford City dominuje nad Grimsby Town s hattrickem M. Smithe
29.12.2022

Ve vzrušujícím zápase, který se odehrál 29. prosince 2022, se Salford City FC střetl s Grimsby Town FC a ukázal svou převahu na hřišti. Hráči Salfordu ukázali svou kvalitu již v první minutě, kdy M. Smith otevřel skóre utkání a naznačil, že jeho tým není na hřišti k pohledu. O dvacet minut později se Grimsby snažil odpovědět gólem O. Khana, ale naděje na vyrovnání trvaly pouhých devět minut.

Stockport County zvítězil nad Walsall FC díky dvěma gólům Woottona
29.12.2022

Ve vzrušujícím fotbalovém střetnutí, které se odehrálo 29. prosince 2022, hostoval Stockport County FC na hřišti Walsall FC. Utkání bylo ozdobeno několika klíčovými momenty, které nakonec přispěly k vítězství Stockport County.

Sunderland zvítězil nad Wiganem v pětigólovém thrilleru
29.12.2022

Ve vzrušujícím ligovém střetnutí se Sunderland AFC postavil proti Wigan Athletic FC. Zápas se odehrál 29. prosince 2022 a diváci byli svědky dramatického klání, ve kterém padlo celkem pět gólů.

Northampton Town proti Swindon Town: Domácí obrátka nedostačující, Swindon si odváží výhru
29.12.2022

V napínavém fotbalovém střetnutí mezi Northampton Town FC a Swindon Town FC ze dne 29. prosince 2022 fanoušci viděli vyrovnaný zápas, který nakonec skončil vítězstvím pro hostující Swindon. Tento zápas byl poznamenán několika klíčovými momenty a strategickými změnami, které měly výrazný dopad na konečný výsledek.

Tranmere Rovers Překonávají Barrow AFC v Napínavém Zápase
29.12.2022

Ve vzrušujícím zápase hraném 29. prosince 2022 mezi Barrow AFC a Tranmere Rovers se diváci dočkali napínavého fotbalového večera, který poskytl několik obratů a dramatičnosti. Tranmere Rovers nakonec odnesli vítězství s konečným skóre 2:1, přestože museli zvládat hru v deseti lidech po vyloučení Paula Lewise.

Remíza mezi Sutton United FC a Gillingham FC po pozdním vyrovnání
29.12.2022

Dramatické okamžiky provázely zápas mezi Sutton United FC a Gillingham FC, který se odehrál 29. prosince 2022. Fanoušci obou týmů byli svědky utkání plného obratů a napínavých momentů.

Colchester United proti AFC Wimbledon: Nervózní zápas plný karet a pozdního vítězného gólu
29.12.2022

Ve vzrušujícím fotbalovém střetnutí 29. prosince 2022 se Colchester United střetl s AFC Wimbledon na domácím hřišti. Utkání bylo napjaté od začátku až do konce a nabídlo oba týmy bojující o důležité body v tabulce.

Plymouth Argyle FC zvítězil nad Wycombe Wanderers FC v napínavém zápase
29.12.2022

V zápase konaném 29. prosince 2022 se Plymouth Argyle FC střetl s Wycombe Wanderers FC v duelu, který přinesl fanouškům plnou dávku fotbalového napětí a zábavy. Atmosféra na stadionu byla elektrizující, když oba týmy nastoupily s cílem ukončit rok silnou výhrou.

Carlisle United FC převálcoval Crewe Alexandra FC v prosincovém střetnutí
29.12.2022

V napínavém fotbalovém utkání, které se odehrálo 29. prosince 2022, Carlisle United FC ukázalo svou sílu a dominanci na hřišti, když se střetli s týmem Crewe Alexandra FC. Utkání bylo plné zajímavých okamžiků a rozhodujících obratů.

Napínavý souboj na zeleném pažitu skončil bez vítěze
29.12.2022

Utkání mezi Real Betis a Athletic Bilbao, které se odehrálo dne 29. prosince 2022, skončilo smírně, přestože obě mužstva předvedla bojovný výkon. V náročném zápase plném taktických soubojů a nervózních momentů se publikum dočkalo několika klíčových okamžiků, které rozhodly o konečné remíze.

Luton Town FC si odváží vítězství z půdy Queens Park Rangers
29.12.2022

Ve čtvrtečním večerním střetnutí na stadionu Queens Park Rangers, které se odehrálo 29. prosince 2022, byli hostující hráči Luton Town FC schopni předvést dominantní výkon proti domácímu týmu QPR. Zápas skončil výrazným triumfem Lutonu, který si tak připsal cenné body do ligové tabulky.

Stade de Reims zvítězil nad Stade Rennais FC ve vzrušujícím ligovém duelu
29.12.2022

V napínavém zápase francouzské Ligue 1 se Stade de Reims utkal s týmem Stade Rennais FC dne 29. prosince 2022. Na stadionu Stade de Reims se odehrál fotbalový souboj, ve kterém domácí tým ukázal své schopnosti a získal cenné tři body po vítězství nad renomovaným soupeřem.

Gil Vicente FC zvítězilo nad CD Santa Clara
29.12.2022

Ve vyrovnaném souboji portugalské Primeira Liga, který se odehrál 29. prosince 2022, se střetly týmy Gil Vicente FC a CD Santa Clara. Zápas skončil vítězstvím domácího Gil Vicente. První napínavý moment přišel již v 6. minutě, kdy hráč Gil Vicente, Fran Navarro, obdržel žlutou kartu, což naznačovalo, že utkání bude plné emocí a boje. Tato tendence pokračovala dál, když Pierre Sagna ze Santa Clary dostal také žlutou kartu jen dvě minuty po prvním incidentu.

Lamia zvítězila nad PAS Giannina v napínavém utkání plném karet
29.12.2022

Ve střetnutí dvou PAS týmů na konci roku 2022 se Lamia 1964 a PAS Giannina utkaly v dramatickém zápasu, který nabídl nejen řadu karetních událostí ale také důležité změny ve skóre. Zápas se odehrál 29. prosince a přinesl mnoho emočních momentů pro fanoušky obou týmů.

banner
Kontakt    Pravidla užívání